Un accident feroviar s-a produs în Giurgiu. Mai exact, un vagon cisternă plin cu propan a deraiat.

Pompierii au intervenit la fața locului

Aceștia au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la trecerea la nivel cu calea ferată din șoseaua Portului, acolo unde un vagon cisternă a deraiat.  

În acest caz este vorba despre o locomotivă și cinci vagoane de tip cisternă, care erau încărcate cu propan, ce aparțin unui operator economic privat. 

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și echipajul CBRN, care a efectuat măsurători, nefiind constatate scurgeri de gaz.

Tren în flăcări, călători în pericol. Un scurtcircuit la un vagon a dus la un incendiu de proporții

Un scurtcircuit a produs un incendiu de proporții într-un tren, în Bistrița-Năsăud.

Incidentul de pe calea ferată a ridicat semne de întrebare în privința siguranței călătorilor

”Pompierii militari intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tren pe raza localităţii Cociu. Din primele informaţii incendiul se manifesta la două vagoane”, a transmis, marţi, ISU Bistriţa-Năsăud.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Tren ajuns în Gara de Nord cu o întârziere record de 450 de minute! Traficul a fost blocat din cauza unui marfar deraiat în Dolj

Potrivit reprezentanților ISU Bistriţa-Năsăud, în momentul izbucnirii incendiului, trenul se afla în mişcare. În momentul în care vagoanele au fost curprinse de flăcări, 20 de persoane au fost evacuate.

Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, din fericire.

Citește și: VIDEO- Tren în flăcări, călători în pericol. Un scurtcircuit la un vagon a dus la un incendiu de proporții

”În tren se aflau 20 de persoane care au fost evacuate, acestea nu ar avea nevoie de îngrijiri medicale”, au mai precizat pompierii, intervenţia fiind în plină desfăşurare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si