"În ciuda eforturilor ambulanţierilor, trei persoane au fost declarate decedate la faţa locului" între care conductorul de tren, a precizat instituţia într-un comunicat, adăugând că "şase persoane au fost transportate la spital" pentru îngrijiri. Din fericire, rănile "nu sunt considerate grave".

Citeste si: Amendă de 10000 de lei după ce un taximetrist a refuzat să transporte un copil cu dizabilități

"Este un incident extrem de grav", a declarat premierul scoţian Nicola Sturgeon pe Twitter. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Ofiţerii au fost chemaţi la faţa locului la ora 9.43 (8.43 GMT) împreună cu ambulanţieri şi pompieri", a precizat Poliţia pe Twitter. 

Scoția aoperită de ape. Inundațiile au făcut ravagii 

Citeste si: Klaus Iohannis, declaraţii de ultimă oră: ”Avem un record total nedorit"

Ploi puternice s-au înregistrat în noaptea de marţi spre miercuri în Scoţia, care au provocat inundaţii în zonă şi întârzieri în traficul pe calea ferată.

"Echipele noastre au lucrat toată noaptea pentru a încerca să menţină reţeaua deschisă, în ciuda ploilor torenţiale. Mai multe itinerarii au fost perturbate", a subliniat pe Twitter Network Rail Scotland.

Deputatul Andrew Bowie care se afla în oraşul Stonehaven miercuri dimineaţă a văzut "case şi magazine afectate" de intemperii, a povestit el pe Twitter. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si