Close sidebar
Close sidebar

Incident grav la stația de metrou Costin Georgian. Un bărbat s-a aruncat în fața garniturii care intra în stație

Incident grav în stația de metrou „Costin Georgian”. Din primele informații furnizate de autorități, un tânăr s-a aruncat în fața garniturii care intra în stație.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Reprezentanții Metrorex au declarat, pentru Evenimentul zilei, că circulația se desfășoară pe un singur sens, până la finalizarea cercetărilor. „Se asigură circulația în pendul, pe un singur fir”, a explicat purtătorul de cuvânt al Metrorex, Felicia Clătici.

Incident grav la stația de metrou Costin Georgian

Poliția Capitalei a fost sesizată prin apel la 112 că un bărbat a sărit în fața garniturii de metrou. Salvatorii și polițiștii au intervenit rapid, iar bărbatul a fost scos în viață de pe șină și i s-au acordat îngrijiri medicale. Urmează a se stabili contextul care l-a determinat să comită gestul autoagresiv.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI