Politia si conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului au deschis anchete la centru de recuperare din Talmaciu.

„Am fost informata ieri de incident. Efectiv s-a repezit asupra celuilalt si i-a bagat degetele in ochi. Nu mai este nimeni ranit si asa ceva niciodata nu s-a mai intamplat. Eu am cerut ancheta interna la Talmaciu. Agresorul nu mai are ce cauta la noi in centru, iar victimei, pentru ca va ramane cu un handicap vizual permanent, va trebui sa-i gasim alt centru.

Agresorul are in jur de 20 de ani si se pare ca avea ceva de impartit cu victima, ceva mai vechi. Pur si simplu s-a smuls din bratele unei infirmiere ieri, direct catre celalalt, nimeni nu a mai putut sa reactioneze, totul s-a intamplat foarte repede”, a explicat Laura Vilsan, potrivit agerpres.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pacientul caruia i-au fost smulsi ochii se afla in stare grava, la Terapie Intensiva.

Desii globii oculari au fost recuperati, tanarul va ramane orb.

„Ieri am avut o solicitare de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Talmaciu. Un pacient de 32 a fost agresat si i-au fost scosi ambii ochi si a fost muscat de gat de un alt pacient. Pacientul a fost transportat la spital in stare de soc”, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Sibiu, Liliana Blaga.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si