Close sidebar
Close sidebar

Incident halucinant la un camin de batrani din Braila! Un barbat in varsta de 85 de ani si-a injunghiat colegul de camera!

Un batran de 71 de ani dintr-un camin de pensionari din Braila a fost injunghiat de colegul sau de camera si a fost transportat la Spitalul Judetean Braila. Suspectul, un batran de 85 de ani, este audiat de catre politisti care au deschis dosar penal pentru tentativa de omor.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Braila, Laura Dan, barbatul de 71 de ani a fost injunghiat de colegul de camera, un batran de 85 de ani. 
 
Victima a fost transportata de urgenta la Spitalul judetean din Braila unde a ramas internata, fiindu-i pusa viata in pericol in urma leziunilor suferite.
 
Politistii au deschis dosar penal in acest caz pentru tentativa de omor si l-au ridicat pe agresor, pe care-l audiaza de mai multe ore.
 
Cel mai probabil, batranul care si-a injunghiat colegul de camera va fi plasat sub control judiciar, sustin surse din randul anchetatorilor.
 
Incidentul s-a produs la Caminul de Pensionari "Sfintii Petru si Pavel" din Braila, unde, de asemenea, a fost demarata o ancheta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI