Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Buzău a nimerit în mijlocul unui conflict, între două clanuri de rromi. În timpul confruntării, au fost trase și focuri de armă.

Angajații Ambulanței s-au speriat în momentul în care au auzit focurile de armă. În consecință, aceștia au sărit pe fereastră, pentru a scăpa cu viață.

Persoana care era consultată și monitorizată și-a smuls electrozii care erau deja montați și a ieșit în curte fuga.

La scurt timp s-au auzit împușcături de armă, iar noi, fiind în casă, izolați, am intrat în panică și am văzut un geam deschis, am sărit și am fugit. ”, potrivit Adrian Ralea, asistent SAJ Buzău.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incident în Buzău, după ce echipajul unei ambulanțe a fost prins în mijlocul unui conflict armat

Incident în Buzău, după ce echipajul unei ambulanțe a fost prins în mijlocul unui conflict armat

Polițiștii au împânzit zona în urma împușcăturilor

În urma împușcăturilor, polițiștii au împânzit zona.

Polițiștii au fost sesizați că în zona unui imobil din municipiul Buzău s-ar fi auzit focuri de armă. Din primele investigații se pare că e vorba de un conflict intrafamilial, context în care s-ar fi utilizat o armă din categoria celor neletale, fără a rezulta rănirea vreunei persoane.

”, potrivit Cornelia Stroie, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Citește și: VIDEO- În clasă, ca în ringul de box. Școala a devenit locul violențelor

De la ce ar fi pornit conflictul?

Conflictul ar fi pornit de la faptul că o tânără soție ar fi fugit de la casa soțului și ar fi revenit la locuința familiei sale.

Ulterior, rudele soțului au mers să o ia pe femeie cu forța.

Un bărbat ar fi tras mai multe focuri de armă, cu o armă neletală, pentru a face față atacatorilor. Înainte de acest incident, cu câteva minute, un echipaj de salvare a sosit pentru acordarea primului ajutor.

În momentul în care au auzit focurile de armă, medicul, asistentul și șoferul ambulanței, au sărit pe fereastra locuinței în care se aflau, potrivit stiridebuzau.ro

Citește și: VIDEO- Agent de penitenciar, autor al unui scandal de proporții într-un club. Era nervos pe solistul formației


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si