Close sidebar
Close sidebar

Incident în fața locuinței lui Ion Iliescu. Protestatarul ”Ceaușescu” a fost ridicat de polițiști

Tensiune la cote maxime în fața lui Ion Iliescu, după ce și-a făcut apariția celebrul protestatar ”Ceaușescu”, Marian Moroșanu pe numele trecut în cartea de identitate. Polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru a-l imobiliza pe protestatar.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Protestatarul ”Ceaușescu” a început să țipe, în fața casei lui Ion Iliescu, catalogându-l pe acesta drept ”criminal”. Oamenii legi au intervenit pentru a-l imobiliza pe protestatar, iar atmosfera a degenerat.

Citeste si: Ion Iliescu a cerut urnă mobilă ca să poată vota la alegerile prezidenţiale

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

”Criminalul Iliescu! În loc să votezi trebuia să stai la pușcărie. Criminalul Iliescu! Nu-mi strânge mâna! (n. red. – polițiștii încercau să îl imobilizeze) Desfă cătușele! Mă doare mâna!”, a strigat protestatarul în timp ce era încătușat de polițiștii sosiți la fața locului pentru a rezolva situația.

Sursa: cancan.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI