Incidentul s-a petrecut în orașul Carei, acolo unde un tânăr de 24 de ani a fost tăiat în zona feţei şi a gâtului, în faţa unui club. 

Tânărul a ajuns de urgență la spital

Agresorul ar fi un tânăr în vârstă de 19 ani, iar atacul ar fi fost unul cauzat de gelozie. Acesta a spart un pahar și l-a tăiat pe tânărul în vârstă de 24 de ani, apoi a fugit.

Citește și: Șase persoane și-au pierdut viața într-un atac armat, în Mexic

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar victima a leșinat din cauza hemoragiei puternice.

Citește și: VIDEO- Aproape de tragedie înainte de meci. Liderul peluzei Sud Craiova a fost atacat de rivali

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânărul în vârstă de 19 ani este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Bătaie cu pumnii și picioarele în fața unui bar din Timiș. A fost implicat în scandal fiul unui primar

Bătaie cu pumnii și picioarele într-o localitate din Timiș. Mai mulți oameni au devenit agresivi în fața unui bar. La scandalul creat a participat și fiul primarului din localitate.

Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Citește și: VIDEO- FOTO: Bătaie cu macete între doi indivizi, filmată pe o stradă din Galați

Ce s-a întâmplat?

Incidentul a avut loc în fața unui bar din localitatea Ohaba-Forgaci. Mai multe persoane s-au luat la bătaie, iar tot acest eveniment a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în zonă.

Pe imagini se observă cum mai multe persoane se iau la bătaie și își împart pumni și picioare.

Unul dintre scandalagii este lovit cu o cârjă, în timp ce o femeie cere ajutor. În altercație a fost implicat și fiul primarului din Darova.

Citește și: Un adolescent și-a înjunghiat colegul de clasă cu o foarfecă, după o ceartă la o școală din Anglia

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

La fața locului s-au deplasat imediat oamenii legii, care au deschis o anchetă și au stabilit că se fac cercetări pentru lovire și alte violențe, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma acestui incident au fost reținuți pentru 24 de ore doi tineri de 21, respectiv 26 de ani, iar în acest caz poliția continuă ancheta.

 Ce a transmis Poliția

„Politistii Sectiei 7 Politie Rurala Lugoj au fost sesizati prin apel 112, cu privire la faptul ca in localitatea Ohaba Forgaci din judetul Timis, a avut loc un scandat intre mai multe persoane.

Citește și: VIDEO: Momentul în care un delegat ucrainean îi trage un pumn în faţă unui delegat rus/ ”Ia-ţi labele de pe Ucraina, gunoi rus!”

In urma investigatiilor efectuate, doi barbati in varsta de 21 si 26 de ani, au fost retinuti pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, cercetarile fiind continuate, in vederea luarii masurilor legale care se impun”, transmite IPJ Timiș pentru lugojinfo.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si