Pe o stradă din Constanța, o autospecială de Poliție a lovit în noaptea dintre ani un pieton.

Un dosar de cercetare penală a fost întocmit în acest caz

În acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Potrivit Inspectoratului Poliției Județene Constanța, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați, în jurul orei 0:05, cu privire la faptul că un polițist din cadrul Secției 5 ar fi condus autospeciala pe o stradă din Constanța, acroșând un pieton.

Potrivit cercetărilor efectuate de oamenii legii, la fața locului rezultă că pietonul, în vârstă de 41 de ani, s-ar fi aflat pe mijlocul carosabilului. În acest caz, echipajul de poliție se afla în timpul executării serviciului, neavând semnale actustice și luminoase în funcțiune.

Ulterior, polițistul a fost testat cu aparatul etilotest, pentru a fi stabilite indiciile cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative, potrivit Antena3.ro.

O femeie de 79 de ani a fost lovită de mașina polițiștilor criminaliști

Un incident a avut loc duminică, 31 decembrie, în Reșița. O femeie de 79 de ani a fost lovită de mașina Poliției, care se afla în misiune.

Incidentul a avut loc pe strada Sportului din municipiul Reșița. Autospeciala de poliție din cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectoratului, condusă de un ofițer de poliție, se deplasa în misiune către un accident rutier. Semnalele acustice și luminoase erau pornite.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un bărbat a fost lovit de mașina Poliției, la miezul nopții

Un bărbat a fost lovit de mașina Poliției, la miezul nopții

Citește și: Accident în Reșița, în ultima zi din an. O femeie de 79 de ani a fost lovită de mașina polițiștilor criminaliști, în timpul unei misiuni

Un pieton, angajat în traversarea străzii, a fost acroșat de autospecială, la o distanță de aproximativ doi metri de trecerea de pietoni. Pietonul, respectiv o femeie de 79 de ani, se află în stare conștientă. De asemenea, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital.

Citește și: VIDEO-Incident șocant în Slatina. Un bărbat a fost lovit intenționat de un șofer cu mașina, în urma unei șicanări în trafic

Șoferul autospecialei a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest

În acest caz, ofițerul de poliție a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest. Rezultatele acestora au fost negative.

Echipa operativă din cadrul inspectoratului efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, potrivit Antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si