În Neamț, un șofer de 57 de ani a lovit un copac cu autoturismul, iar ulterior a intrat într-un spațiu comercial. Acesta a suferit un atac de panică.

Șoferul a refuzat să fie dus la spital

Evenimentul a avut loc duminică dimineața. De asemenea, conducătorul auto a refuzat să fie dus la spital.

"La ora 05:51, pompierii au fost solicitați să intervină pe strada Dimitrie Leonida, în municipiul Piatra-Neamț la un eveniment rutier.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (patru autospeciale și o ambulanță SMURD).

Un autoturism (în care se afla doar conducătorul auto) a lovit un copac și a intrat într-un spațiu comercial", anunță ISU Neamț.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Momentul în care un șofer intră cu mașina în restaurantul din Băile Herculane! O femeie a fost ranită

Conducătorul auto a suferit un atac de panică

Bărbatul în vârstă de 57 de ani a suferit un atac de panică. El a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și a refuzat să fie dus la spital.

Citește și: Sfârșit tragic pentru o fetiță de 10 ani. Mașina în care se afla s-a răsturnat, iar impactul violent i-a fost fatal

"Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotare au acționat pentru degajarea copacului de pe autoturism și pentru degajarea autoturismului din spațiul comercial.

De asemenea, au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor", se arată în finalul informării.

Un bărbat a pus în pericol viața unui minor, la Herculane

Un bărbat a intrat cu autoturismul într-un restaurant din Herculane, din greșeală.

Bărbatul se afla cu autoturismul în parcare, moment în care, a apăsat pe accelerație și a intrat în restaurant. Șoferul se afla în mașină cu o minoră în vârstă de 6 ani.Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Bărbatul aflat la volanul unul autoturism parcat, a călcat, din greșeală, accelerația și a intrat cu mașina într-un restaurant din stațiunea Băile Herculane. La momentul incidentului, în restaurant nu se aflau clienți.

Pagubele create au fost de ordin material, în urma impactului, fiind distruse mai multe mese și scaune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si