Incidentul a avut loc vineri după-amiază, în faţa Colegiului Tehnic Forestier din Râmnicu Vâlcea, transmite Jandarmeria Vâlcea.

Citeste si: Elev bătut în curtea liceului de părinții unui coleg

Incidentul nu a fost unul spontan

Nu a fost un conflict spontan, așa cum arată primele verificări. A fost vorba despre un eveniment generat de nişte postări pe reţelele de socializare. 

"Agresorul, un tânăr de 16 ani din Râmnicu Vâlcea, şi-a aşteptat victima, elev la colegiul respectiv, să iasă de la ore, iar în momentul când a văzut-o i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. Întreaga scenă a fost observată de personalul de securitate al şcolii care a solicitat ajutorul jandarmilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Sfârșit tragic pentru o studentă în anul II la medicină. Tânăra în vârstă de 19 ani a fost găsită moartă în pădure

 Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă 

Un echipaj de Jandarmerie care se afla în apropierea şcolii a intervenit de urgenţă reuşind să întrerupă conflictul dintre cei doi tineri, care se pare ar fi pornit de la o postare pe o reţea de socializare”, adaugă surs

Oamenii legii au intervenit, găsind în buzunarele agresorului un cuţit şi un pistol de tip airsoft. Întrebat ce intenţiona să facă cu ele, tânărul a justificat că poartă armele asupra sa pentru autoapărare.

Jandarmii au întocmit pe numele agresorului actele necesare începerii urmăririi penale pentru lovire şi alte violenţe şi portul fără drept de obiecte periculoase. Actele de sesizare au fost înaintate organelor de Poliţie în vederea continuării cercetărilor.

Citeste si: Strigăt spre cer de Crăciun: „Mami, ajută-mă!”. Povestea dramatică a unui copil orfan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si