7 masini care am fost, 8 masini, unele cu cate doua jante cu cauciucuri taiate, altele una. Au trecut cu amandoua. Da, deci pe mine ma costa cel putin 500 de euro treaba asta ce s-a intamplat azi.

Era putin dupa 10 dimineata cand o gura de canal din fata cimitirului Bellu se transforma in inamicul public numarul 1 al soferilor.

Nu se stie daca hotii au furat capacul sau exista o alta explicatie... Cert este ca aceasta gaura neagra a atras si distrus nu mai putin de 8 masini.

Socat, dar si cumva amuzat de penibilul situatiei, un locatar de la un bloc din zona a surprins o alta scena la fel de incredibila. Iata cum semnalizeaza un politist local primejdia de pe carosabil.

Nu stim daca politistul local e pasionat de peisagistica, dar cert este ca, timp de 4 ore, decorul a ramas neschimbat. "Ei n-aveau ce trebuie la masini, ne-am dus la o vulcanizare, am luat o cheie, ne-am chinuit sa desfacem. Altii au chemat pe cine aveau, ca nu ne-a ajutat nimeni. Absolut nimeni.", spune un pagubit.

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Consulul Ungariei la București a murit într-un accident pe A1. El a fost decapitat după ce un TIR i-a strivit mașina- antena3.ro

Cu masina inca trasa pe dreapta, acest sofer nu stie daca sa rada sau sa planga. Mai arunca o privire la canal, inca una la roata distrusa… "Nu stiu de unde sa recuperez paguba asta. Si, uitati-va, au trecut atatea ore si nu s-a…", explica un altul.

Si, cand toata lumea se astepta mai putin, minunea se produce…

Cine a spus ca America e tara tuturor posibilitatilor cu siguranta nu a trait nici macar o zi in Romania. De fapt, in Bucuresti, in sectorul 4, unde in acest moment, teoretic, se astupa canalul. Corect? Gata, hai! Ia haideti sa vedem cum se astupa un canal care a distrus 8 masini. A distrus? Dar dupa cate ore se astupa? Dupa 10 ore, bai!

Plin de ironie, angajatul din imagini nu pare impresionat de paguba facuta de canalul pe care ar fi trebuit sa il astupe. Si circul e abia la inceput.

Acum sa nu fim rai, probabil ca oamenii merg pe principiul "masoara de zece ori si taie o data". Doar ca secundele urmatoare par desprinse dintr-un film de comedie.

Stati ca nu e gata. Ceva mai e de facut.

Nu, tot nu e finalizata operatiunea. De fapt, urmeaza punctul culminant al tehnologiei de ultima generatie.

Nici vorba de sisteme antifurt. Daca dispare din nou capacul, inseamna ca soferii au avut ghinion. Vor veni maine sa puna altul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si