Close sidebar
Close sidebar

Incident intr-un bloc din Capitala - o femeie a cazut in gol cu liftul. Politia face cercetari pentru vatamare corporala din culpa

O femeie a fost ranita dupa ce un ascensor s-a defectat brusc si s-a prabusit in gol. Accidentul cumplit ne aminteste de faptul ca lifturile vechi din multe cladiri ale capitalei s-ar putea transforma oricând în sicrie pentru cei care îndraznesc sa le foloseasca.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Teribilul incident s-a produs intr-o cladire din Piata Romana, unde-si are sediul Uniunea Cineastilor. Victima, o femeia de 50 de ani, directoare a unei firme de traduceri legalizate, ar fi vrut sa urce cu liftul pana la etajul 3, unde are inchiriat un birou. N-a apucat sa ajunga nici pana la primul, caci ascensorul s-a prabusit ca din senin si s-a oprit undeva sub nivelul parterului.
 
La scurt timp, a ajuns o ambulanta, care a transportat-o pe femeie la spitalul Floreasca. Doctorii spun ca nu are rani grave, dar spaima traita a fost uriasa. Politistii veniti sa ancheteze incidentul au trebuit sa astepte 4 ore pana cand au ajuns inspectorii ISCIR, cei care autorizeaza functionarea lifturilor, sa faca verificari. 

Pe hartie, verificarile erau la zi, specialistii urmand sa faca o noua revizie acum, in aprilie. Se pare c-a fost vorba de o defectiune tehnica la sistemul de alimentare, astfel ca ascensorul si-a schimbat brusc directia in mers. 
 
Dupa incident, liftul a fost sigilat. El va putea fi refolosit abia dupa ce inspectorii vor finaliza expertiza si dupa ce defectiunile vor fi remediate. 
Grav este ca, in capitala, sunt foarte multe astfel de lifturi vechi, care- desi au revizia la zi, pot deveni capcane mortale pentru cei care se incumeta sa urce sau sa coboare cu ele.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI