Close sidebar
Close sidebar

Incident la Brasov, la Campionatul National de Viteza in Coasta. Un barbat care asista la raliu a ajuns la spital cu rani la cap

Un barbat care asista la Campionatul National de Viteza in Coasta desfasurat intre Rasnov si Poiana Brasov a ajuns la spital, duminica, dupa ce, speriat de o masina care iesise de pe traseu, a alunecat si s-a lovit cu fata de un bolovan de pe marginea drumului, cursa fiind intrerupta 45 de minute.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In acest weekend, la Rasnov, se desfasoara prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta.

In timpul cursei de duminica, din cauza asfaltului umed, Patricia Grigorescu a pierdut controlul masinii pe care o conducea, o Dacie

Sandero, si a parasit traseul. Masina a lovit un panou de pe margine, care s-a rasturnat. Mai multe bucati de lemn s-au desprins din panou si au sarit la cativa metri.

Masina de concurs nu a lovit niciun spectator, insa un barbat s-a speriat si a alunecat in timp ce incerca sa se fereasca. El a cazut si s-a lovit cu fata de un bolovan de pe marginea drumului.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Din cauza loviturii puternice, barbatul a lesinat, un echipaju medical intervenind imediat. Ranitul a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Autorally, organizatorul competitiei, barbatul are un traumatism cranio-cerebral acut si o contuzie la umarul strang.

El este in prezent constient si stabil din punct de vedere hemodinamic.

In urma incidentului, competitia a fost intrerupta 45 de minute.

Trofesul Serus care se desfasoara in weekend la Rasnov reprezinta prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta.

Traseul este intre Rasnov si Poiana Brasov, are o lungime de patru kilometri, diferenta de altitudine dintre start si sosire fiind de 239 de metri.

Ultimele doua manse de concurs se desfasoara in aceasta dupa-amiaza. Un numar de 92 de piloti participa la competitie, circulatia pe DN1E Rasnov-Poiana Brasov fiind oprita pana la ora 20.00.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI