Bărbatul a încercat să intre în sediu cu un briceag, fiind însoțit de alte două persoane, amendate la rândul lor pentru scandal.

Un tânăr a încercat să intre în sediul Curții de Apel Constanța cu un briceag

Bărbatul de 27 de ani nu declarase la intrare că are asupra sa un briceag, fapt pentru care a fost reținut de jandarmi.

Citește și: Incident în județul Timiș: Patru muncitori au fost transportați la spital după ce au căzut de la o înălțime de șase metri

Deoarece persoane din grupul celui controlat de jandarmi au început să tulbure liniştea şi ordinea publică, jandarmii din postul de pază au solicitat sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Echipajul de intervenţie din cadrul jandarmeriei a ajuns la faţa locului pentru a detensiona situaţia creată şi a identificat două persoane care erau în continuare implicate în tulburarea liniştii publice, fapt pentru care au fost sancţionate contravenţional ”, a arătat sursa citată.

Patru muncitori au fost transportați la spital după ce au căzut de la o înălțime de șase metri 

Cei patru muncitori au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în comuna Tomnatic, județul Timiș.

În urma apelului primit pe SNUAU 112 din data de 17.02.2023, ora 13:37, am fost solicitați să intervenim în urma căderii de la înălțime a patru persoane, în comuna Tomnatic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: La un pas de o altă tragedie la Lacul Morii: o femeie a fost atacată de doi câini din rasa Cane Corso

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Stației Sânnicolau Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.

În sprijin au fost trimise 2 ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic, și elicopterul SMURD Arad ”, se arată în comunicatul celor de la ISU Timiș.

A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD

Cei de la ISU au identificat patru persoane conștiente și cooperante, cu politraumatisme și fracturi prin cădere.

O victimă, în vârstă de aproximativ 28 ani, a fost transportată cu elicopterul SMURD către Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Citește și: Anchetă la o școală din Bacău: soțul unei femei de serviciu ar fi agresat un elev

Alte două persoane au fost transportate de către ambulanțele SAJ spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, iar o victimă a fost transportată de către echipajul SMURD spre Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si