"M-a lovit cineva din tribuna cu o moneda, nu stiu cine e, dar nu puteam sa cad pe jos, sa fac circ. Asta e tara in care traim. Trec peste, fiecare e liber sa faca ce vrea. in tara asta s-a dus respectul, s-a dus educatia. E greu sa comentezi astfel de lucruri. Am suferit foarte mult, am trecut de bariera sacrificiului. Steaua merita sa castige fara nicio problema dupa numarul de ocazii.

Nu am avut prospetime, dar cu sansa am luat un punct. E un rezultat care ne tine in carti, vom vedea daca reusim pana la final. Mai avem trei meciuri, trebuie sa le planificam, sa terminam cum trebuie. Suntem mandri ca putem sa ne batem cu cele mai puternice cluburi, chiar daca ne domina. Avem jucatori tineri, presiunea e la altii, nu la noi. tucudean e un jucator care creste, l-am luat sa ne ajute si asta a facut astazi. Coman si Chitu nu au adus ce trebuia, dar probabil ca e foarte multa oboseala acumulata", a spus Gica Hagi, la Digi Sport.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Regele a recunoscut superioritatea Stelei." Steaua a fost mai buna ca noi, noi a trebuit sa suferim. Aceste meciuri sunt cele din care invatam, noi crestem. Noi nu stiam sa traim astfel de meciuri pana acum. Am avut momente bune, dar experienta a fost de partea lor. Ramanem cu lupta, am luptat pana la sfarsit. Se joaca in continuare totul, noi invatam de la fiecare meci, vrem sa dam maximum in fiecare partida.

Ramniceanu a prins o zi enorma, probabil daca nu era el, am fi pierdut aceasta disputa. Ne luptam pentru binele nostru, mai sunt trei etape si vom vedea ce va fi. Nu vreau sa ma gandesc ce va fi la vara, vreau sa ma concentrez pe meciurile care au ramas, putem strange trei victorii sau nu putem strange nimic. Trebuie sa facem ceva sa aratam mai bine pe acest final de campionat", a declarat Hagi, la TV Dolce Sport. Potrivit stiripesurse, cu trei etape ramase de disputat din play-off, Viitorul a ramas la trei puncte in spatele Stelei, avand acum avantajul meciurilor directe, in cazul in care cele doua termina la egalitate de puncte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si