În urma căzăturii, copila a suferit leziuni la braţ, pe faţă şi la un picior. Fetița în vârstă de opt ani este un copil cu nevoi speciale, fiind nevoită să rateze mai multe ore de recuperare după acest incident.

Incidentul a avut loc în Orăşelul Copiilor Brâncoveanu din sectorul 4

În urma incidentului, copila a ajuns la  UPU a Spitalului Marie Curie, iar acum are braţul şi umărul stâng în gips, contuzii la nivelul feţei şi pe picioare.

Citește și: Accident grav la o piscină din județul Botoșani. Un bărbat riscă să rămână paralizat

Din primele informații, fratele mai mare al fetiţei a fost cel care a chemat ambulanţa, iar tatăl a anunţat telefonic situaţia la primărie.

Citește și: O fetiță de patru ani, dispărută din curtea casei, a fost găsită moartă pe malul brațului Sulina

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mama susține că fetița se dădea în leagăn, moment în care carabina care ţinea unul dintre lanţuri s-a desprins, iar fetița a căzut cu tot cu leagăn.

Mama copilei a făcut mai multe sesizări în urma incidentului

În urma incidentului, mama fetiței susține că a făcut sesizare către primarul sectorului 4, către Poliţia Sectorului 4 și intenționează să sesizeze și Direcţia pentru Protecţia Copilului, dar și Protecţia Consumatorului.

Citește și: Francesca s-a stins din viață cu doar câteva zile înainte de a deveni mamă. Avea doar 27 de ani

„Mă gândesc că poate o să se rezolve ceva pe mai departe. Nu e vorba doar de traumele copilului meu. Este vorba ca cineva să ia totuşi nişte măsuri, pentru că nu este un caz singular”, a declarat Simona Sandu, mama fetiței.

„Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca mamă şi ca cetăţean al acestei ţări, ca altui copil să nu i se mai întâmple aşa ceva”., a adăugat aceasta.

Citește și: Povestea impresionantă a unei minuni medicale. Medicii israelieni au reușit să reatașeze capul unui copil de 12 ani

Fetița este nevoită să stea timp de trei săptămâni imobilizată la pat, ratând zeci de ore de terapie precum logopedie, hidrokinetoterapie, pianotherapy, terapie senzorială, fiind un copil cu nevoi speciale.

Tatăl fetiței ar fi fost contactat de către reprezentanții Primăriei Sectorului 4 în urma incidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si