Un băiat de 6 ani din Bihor, a fost grav rănit, după ce o poartă metalică de fotbal, extrem de grea, a căzut peste el, informează Antena 3 CNN. Incidentul ar fi avut loc sâmbătă seara.

”La data de 6 aprilie a.c., la ora 19.30, polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U.

112 că, pe un teren de fotbal, din localitatea Ciumeghiu, județul Bihor, o poartă metalică ar fi căzut peste un minor.

Polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa au identificat persoana în cauză ca fiind un minor de 6 ani, din localitatea Ciumeghiu.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a constatat că, incidentul s-ar fi produs în timp ce minorul s-ar fi jucat împreună cu un alt minor, de 8 ani, localnic, la respectiva poartă de fotbal, metalică, care s-ar fi desprins și ar fi căzut peste minorul de 6 ani. În urma incidentului, minorul de 6 ani a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital”, a transmis IPJ Bihor într-un comunicat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Copil rănit poartă fotbal

Imagine reprezentativă pentru un teren de fotbal.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: EXCLUSIV: Cine sunt tinerii care au sfârșit în accidentul din Vâlcea? Alexandru și Daniel aveau planuri mari cu viața lor

Cum a avut loc incidentul teribil?

Băiatul nu era singur, ci se juca împreună cu un alt prieten, în vârstă de 8 ani. La un moment dat, poarta s-a desprins și a căzut peste băiatul în vârstă de 6 ani, mai precizează sursa menționată mai sus.

Medicii ajunși la fața locului l-au găsit pe copil în stare de inconștiență, cu leziuni grave la nivelul capului, dar și la nivelul membrelor și toracelui. Imediat, acesta a fost transportat la Spitalul Județean din Oradea, pentru îngrijiri medicale. Acolo, el a intrat direct în sala de operație, unde a suferit o intervenție chirurgicală pe creier.

Medicii au avut vești bune după operație, spunând că a decurs bine. Acum, copilul a fost transferat pe secția de Terapie Intensivă, unde va trebui să se recupereze.

Copil rănit poartă fotbal

Imagine reprezentativă pentru un teren de fotbal.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Întorsătură neașteaptată în jurul cazului din Dâmbovița! Femeia găsită fără viață ar putea fi din Bucureşti

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul. De asemenea, acum trebuie verificat dacă poarta de fotbal a fost suficient de bine ancorată în pământ, având în vedere că niște copii au putut să o miște.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si