Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat marţi, la orele dimineții, mai exact în jurul orei 8, în legătură cu faptul că în piscina unui club din Voluntari se află un bărbat care pare că s-a înecat. 

Citeste si: Un tânăr care a consumat substanțe interzise s-a aruncat dintr-o mașină aflată în mers: ”E extraterestru”

”În această dimineaţă, în jurul orei 7:40, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în piscina unui club din Voluntari se află o persoană inconştientă.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Voluntari pentru efectuarea de activităţi specifice din competenţa”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Ilfov.

Care era starea pensionarului atunci când medicii au ajuns la fața locului

Atât oamenii legii, cât şi un echipaj de salvare s-au deplasat de urgență la faţa locului, unde au identificat un bărbat în vârstă de 70, care se afla în stare de inconştienţă. Echipa de medici a început fără ezitare manevrele de resuscitare şi, din fericire, bătrânul a fost adus la viaţă. Pacientul a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde va primi îngrijirile necesare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Asistenții sociali din Timișoara, atacați cu pietre și amenințați cu moartea

”În urma manevrelor de resuscitare, bărbatul, în vârstă de 70 de ani, a fost transportat la o unitate spitalicească din Bucureşti pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, a menționat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Ilfov.

Oamenii legii efectuează acum cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul. 

Potrivit primelor informaţii, se pare că bărbatului în vârstă de 70 de ani i s-a făcut rău. 

Citeste si: VIDEO- Un jurnalist britanic a fost tâlhărit într-un parc din Timișoara/UPDATE: Doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, suspecţi în cazul tâlhăriei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si