Close sidebar
Close sidebar

Incident neplacut la inmormantarea Stelei Popescu! Un barbat a cazut peste un loc de veci, altul a rupt o cruce!

Stela Popescu a fost inmormantata, ieri, la Cimitirul Cernica. Sute de oameni au participat la slujba si au condus-o pe ultimul drum. La locul de veci, zeci de oameni si-au dorit sa vada momentul in care sicriul este coborat in groapa, asa ca s-au urcat, efectiv, pe alte morminte.

G.G.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Puhoi de oameni au condus-o pe “regina teatrului romanesc”, Stela Popescu, pe ultimul drum, in aplauze si multe lacrimi.

Multi dintre ei nu au mai putut intra in manastire ca sa participe la slujba, din cauza ca nu mai era loc, asa ca au asteptat afara aproape doua ore.

 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cand sicriul cu trupul neinsufletit al Stelei a ajuns la cimitir, zeci de oameni, doritori sa vada totul pana in ultimul moment, au luat-o la fuga printre morminte, calcand pe cavouri ca sa ajunga cat mai aproape de groapa in care urma sa fie inmormantata actrita.

Acolo s-a creat o intreaga nebunie, caci oamenii aproape s-au calcat in picioare ca sa o vada pentru ultima oara. Jandarmii abia reuseau sa-I stapaneasca pe curiosii care s-au cocotat pe cavouri si pe cruci sa o vada pe actrita in sicriu. (Imagini impresionante la inmormantarea Stelei Popescu)

De la atata inghesuiala, chiar in timpul ultimelor rugaciuni, au avut loc si doua incidente neplacute. Un barbat a fost impins, se pare, de multime, si a cazut peste un gard, direct pe un mormant. Norocul sau a fost insa ca era pamant si nu marmura ca altfel s-ar fi accidentat grav. Barbatul nu s-a putut ridica singur, el fiind ajutat de o alta persoana care efectiv la prins de mana si l-a tras.

La o distanta de doar cateva minute, un alt barbat s-a sprijit pe o cruce din piatra pe care a daramat-o, culmea, chiar sub ochii unui jandarm care i-a spus ca-l amendeaza pentru profanare de morminte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI