Scandalul a izbucnit miercuri, după ora prânzului. Patru adolescenți, colegi într-o clasă de ciclu profesional a liceului, s-au luat la bătaie în faţa unităţii de învățământ, cu puţin timp înainte de a începe orele de curs. Tinerii se aflau la un restaurant de tip fast food, aflat în vecinătatea colegiului. La un moment dat, atacatorul în vârstă de 17 ani a scos un briceag şi a început să-i lovească pe ceilalţi trei colegi, fără să se mai gândească la repercursiuni.

,,S-au întâlnit înainte de a intra la ore, în jurul orei 13:50 pe terasa, în faţă, chiar acolo şi băieţii care au fost înjunghiaţi au intrat, s-au refugiat în baie şi de acolo au sunat la 112", a declarat proprietarul restaurantului. "Între cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, a izbucnit un conflict spontan, unul dintre aceştia lovindu-i pe alţi doi tineri cu un cuţit, pe unul dintre ei atingându-l în zona abdomenului, pe celălalt în zona braţului",  a informat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Citeste si: O elevă a ajuns de urgență la spital după ce a suferit convulsii în timpul orelor

De la ce a pormit scandalul dintre cei patru adolescenți

Cel de-al treilea adolescent a reușit să scape doar cu o lovitură în zona capului. Una dintre victime, un băiat în vârstă de 19 ani, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava.

,,Tânărul era stabil hemodinamic şi respirator, cu o plagă înjunghiată la nivelul hemitoracelui drept. Cu lezarea parenchimului pulmonar, cu sângerare activă şi a fost internat pe Chirurgie, direct în sala de operaţie", a afirmat Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt Spitalul Județean Suceava.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urmă cu două zile, între unul dintre băieții atacați şi agresorul de 17 ani ar fi avut loc un schimb de replici acide chiar la şcoală.,, În pauză, cei doi au avut o altercaţie verbală observată de către portarul şcolii şi rezolvată punctual, în secunda următoare a fost anunţat profesorul de serviciu, directorul adjunct, am intrat în clasă şi am intervenit. Cei doi păreau că sunt împăcaţi amiabil" a informant un cadru didactic. Atât diriginta clasei, cât şi directorul unității de învățământ declară că cei patru elevi erau cuminţi şi nu au creat niciodată probleme.

,,Nu au mai fost alte evenimente care să ne determine să credem că ar putea să fie un conflict anterior care a degenerat, ci a fost efectiv incidentul la care nu ne aşteptam", a mărturisit Niculina Mihaela, directoare Colegiul Tehnic Rădăuţi. ,,Îi cunosc de 3 ani de zile, niciunul nu a fost sancţionat, nu aveau absenţe multe, nu au facut altă dată alte prostii", a precizat Narcisa Rei, diriginta celor patru adolescenți. Oamenii legii au dispus reţinerea băiatului de 17 ani pentru 24 de ore.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară din Botoșani este cercetată pentru purtare abuzivă, după ce ar fi agresat o elevă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si