În momentul în care au ajuns la faţa locului oamenii legii, atacatorul şi proprietarii maşinilor avariate erau în mijlocul scandalului. Vizibil enervat de apariţia poliţiei, individul a încercat să distrugă mașina de intervenție a oamenilor legii, şi-a înjunghiat mai întâi fratele iar apoi un poliţist ajuns la fața locului pentru intervenție.

Incidentul a avut loc noaptea trecută, în localitatea Sălard din județul Bihor. Mai mulți locuitori au semnalat la poliție că au auzit scandal pe stradă.

Vecinul lor, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a distrus mai multe mașini staționate și a lovit cu un bolovan poarta unui vecin.

Citeste si: Şoferii amenință mâine cu un protest de amploare. Benzinăriile din toată țara ar putea fi blocate

Cel care a încercat să îl liniștească a fost chiar fratele său, care în cele din urmă a fost înjunghiat de scandalagiu în zona abdomenului și a fost transportat de urgență la spital. Nici mama nu acestuia nu a scăpat fără injurii, femeia a fost lovită cu putere de fiul violent când a încercat să aplaneze conflictul.

Om al legii, înjunghiat de un tânăr de 27 de ani

Imediat după ce la fața locului au ajuns oamenii legii, furia tânărului de 27 de ani s-a revărsat asupra lor. Unul dintre agenți a fost atacat cu cuțitul tot în zona abdomenului, dar a fost protejat de vesta antiglonț pe care o purta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Orbit de furie, imediat după ce l-a atacat pe omul legii, bărbatul a distrus alte trei mașini parcate cu pietre.

Citeste si: Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Magistrații au respins cererea de suspendare a pedepsei

Tânărul este cunoscut de locuitorii din Sălard ca fiind scandalagiu, iar urmă cu două săptămâni a fost internat la Spitalul de neuropsihiatrie după ce a amenințat că va da foc la casă. Scanddalagiul a fost încătușat de polițiști și dus la secţie.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, distrugere și violența în familie.

Citeste si: Jaf într-un parc din Capitală. 6.000 de euro au fost furați dintr-un ghiozdan lăsat nesupravegheat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si