Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Incident scandalos în Capitală! O tânără, mamă a doi copii, a jefuit o sală de jocuri de noroc cu un spray de gândaci

O tânără în vârstă de 22 de ani, mamă a doi copii, a jefuit o sală de jocuri de noroc din Capitală cu un spray de gândaci. Femeia a reușit să plece acasă cu o sumă mare de bani, după ce, în primă fază, s-a uitat fix într-o cameră de supraveghere.

Alexandra Costea,

Incident scandalos în Capitală! O tânără, mamă a doi copii, a jefuit o sală de jocuri de noroc cu un spray de gândaci

[Sursa foto: Cameră de supraveghere]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul a avut loc pe data de 9 februarie 2023, în jurul orei 22.30, într-o sală de jocuri de noroc situată de pe Calea Dorobanţilor din Capitală.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a pierdut banii la aparate, iar apoi s-a întors în sală, "înarmată" cu un spray de gândaci, foarte decisă să recupereze banii pierduţi.

Citește și: Incident dramatic după 5 ani de la salvarea băieților din peştera din Thailanda! Unul dintre băieți s-a stins din viață

Imediat după ce i-a cerut angajatei sălii de jocuri o ţigară, mama a doi copii s-a uitat fix într-o cameră de supraveghere şi apoi a atacat-o pe femeie. Așa a reușit tânăra să pună mâna pe o sumă importantă de bani înainte de a fugi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Conform unor surse din anchetă, femeia purta un hanorac "Marvel Avengers".

Ce au transmis autoritățile în urma jafului din Capitală

"La data de 14 februarie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, în Capitală, emis pe numele unei femei, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 9 februarie 2023, Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112,  de către casiera unei săli de jocuri din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla la locul de muncă, o persoană necunoscută  i-ar fi pulverizat o substanță iritantă, apoi ar fi determinat-o să îi remită 6.822 de lei, bani ce aparțineau societății.

Citește și: Accident grav. Un copil a fost rănit, în urma unui accident cu un microbuz școlar

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate a fost identificată o femeie, bănuită de comiterea faptei.

Aceasta a fost condusă la audieri, în baza unui mandat de aducere, fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se precizează într-un comunicat al Poliţiei.

Citește și: Accident grav. Un copil a fost rănit, în urma unui accident cu un microbuz școlar

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI