Acțiunea carabinierilor a avut loc la scurt timp după ce la secția de Poliție o femeie a depus o plângere pe numele românului. Aceasta susține că bărbatul ar fi agresat-o sexual pe un câmp, la finalul unei petreceri. 

Cum ar fi ademenit-o românul pe femeie

Victima, originară din Trieste, a fost abordată de român, iar mai apoi ademenită pe un câmp, departe de festivitățile dintr-o zonă de la sud de Trento.

Ajunși pe câmp, bărbatul ar fi abuzat-o. Conform reconstrucției efectuate de oamenii legii, românul ar fi dus victima într-o zonă departe unde nimeni nu ar fi putut-o auzi strigând după ajutor.

Citeste si: VIDEO- Polițișt local, reținut pentru că falsifica amenzi. Bărbatul încerca să obțină bani mai mulți pentru bugetul local

Bulversată de cele întâmplate, femeia a hotărât să depună plângerea împotriva românului și s-a deplasat imediat la secția de poliție din Rovereto, care a adunat informațiile și a reconstituit povestea. Polițiștii au început imediat căutarea bărbatului. Mai mult, descrierea oferită de victimă a fost decisivă, dar și analiza filmărilor de pe camerele de supraveghere, care a făcut posibilă reconstituirea evenimentelor și identificarea agresorului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Moarte suspectă în Capitală. Un medic cunoscut a căzut de la etaj. Polițiștii de la Omoruri au preluat cazul

Românul a fost găsit de carabinieri și ridicat direct de la ferma unde lucra. Individul a fost arestat preventiv și așteaptă să fie judecat. Dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei în spatele gratiilor.

Citeste si: O româncă a născut pe o autostradă din Italia. Care este starea gemenilor născuți în ambulanță?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si