Incidentul șocant a avut loc la Școala Profesională Nr. 1 din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Drama elevului de clasa a VIII-a a fost ținută secretă de către conducerea școlii.

Minorul care a fost bătut cu bestialitate în curtea și toaleta școlii mărturisește că a fost atacat de patru colegi.

Citeste si: Oamenii au ieșit în stradă în Sălaj. Sunt revoltați din cauza interlopilor din localitate

Cu toate că elevul de clasa a VIII-a a dezvăluit ce s-a întâmplat, chiar a dat și o declarație, totul s-a oprit in biroul conducerii. Oamenii legii au aflat abia astăzi de evenimentul scandalos şi vor deschide o anchetă în acest sens.

Prin ce a trecut elevul de clasa a VIII-a? Detaliile sunt terifiante

Același lucru se aplică și în cazul Inspectorul Şcolar Maramureș, care abia miercuri, 19 octombrie 2022, va trimite doi inspectori la unitatea de învățământ pentru a face o anchetă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie în Dolj: un șofer din Dolj a murit după ce a intrat cu mașina într-un canal de irigații

Incidentul dramatic a devenit public la scurt timp după ce elevul de clasa a VIII-a a trimis o scrisoare jurnaliștilor locali în care a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut. Detaliile sunt terifiante.

Atenție! Urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Citeste si: O fată de 9 ani din Hunedoara a fost găsită desculță pe un câmp

"Au început să mă lovească cu picioarele. M-au lovit cu pumnii în burtă și iarăși cu picioarele în spate, în cap și în mână. De acolo m-au dus în toaletă. Unul dintre ei a stat în ușă de pază, iar ceilalți trei au fost cu mine înauntru. Acolo au început să îmi pună tot felul de întrebări. Eu nu am răspuns. M-au amenințat că mă bagă cu capul în toaletă și trag apa. Apoi m-au amenințat că mă spânzură cu o sârmă. De acolo m-au dus din nou în spatele lemnelor. Acolo era și un scaun și au spus că mă leagă cu sârmă de el. Unul dintre ei a spart o sticlă și a spus că îmi dă cu ea în cap. Mi-a tăiat haina cu un ciob de la sticlă",  a dezvăluit victima pentru jurnalistului Vasile Dale.

Inspectoratul Școlar Maramureș va trimite o echipă la şcoală pentru verifica situația şi a lua măsurile care se impun. 

Citeste si: Povestea emoționată a lui Ton, un raton care a ajuns ilegal în România. Micuțul blănos a fost abandonat de stăpâni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si