Totul a avut loc în urmă cu puțin timp lângă Roma, acolo unde un bărbat a fost trimis în judecată pentru maltratare după ce și-a dus soția într-o pădure și le-a cerut copiilor să arunce cu pietre în ea: „M-a trădat, ucideți-o!”.

Cei doi copii ai bărbatului, un băiat și o fată, au refuzat să-și lovească mama cu pietre și au început să plângă în hohote.

Minorii i-au cerut bărbatului să aibă milă față de cea care le-a dat viață și să nu-i oblige să-i facă rău. Din fericire, tatăl s-a lăsat înduplecat de copii săi și le-a satisfăcut solicitarea.

Citește și: Cum a reușit un român să păcălească zeci de persoane pe șoselele din Italia: „Ni s-a părut disperat”

Imediat după ce a ajuns acasă, speriată pentru viața ei dar și pentru a copiilor săi, femeia și-a denunțat soțul pentru hărțuire și violență în familie, transmit jurnaliștii de la  Il Messaggero.

Chiar dacă nu avea dovezi, bărbatul era convins că soția îl înșela

Individul, extrem de gelos, a acuzat-o pe femeie că l-a înșelat și de-a lungul timpului îi controla telefonul și geanta, punându-i și pe cei mici să facă acest lucru. Mai mult, femeii nu îi era permis să iasă din casă decât însoțită de cel puțin unul dintre cei doi copii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Incidentele de acest fel deveniseră o povară pentru întreaga familie. Bărbatul își obliga soția și copiii la perioade lungi fără mâncare, îndeosebi în timpul Postului Mare, „Quaresima” la italieni.

Citește și: Antonela a fost găsită moartă într-un râu din Italia. Românca care avea probleme de memorie fusese dată dispărută

Totodată, toți membrii familiei erau obligați să se roage de mai multe ori pe zi, dar totul a devenit de nesuportat atunci când i-a dus în pădure, cerând copiilor să-și ucidă mama cu pietre pentru o vină imaginară. O „pedeapsă” pentru trădare, susține bărbatul, prevăzută de Vechiul Testament.

Ancheta este coordonată de procurorul Daniela Cento, care a solicitat și obținut rechizitoriul pentru bărbat sub acuzația de maltratare în familie.

Citește și: Despăgubiri uriașe pentru doi români al căror copil s-a stins din viță în Italia. Andrei a fost tratat după un diagnostic greșit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si