Close sidebar
Close sidebar

Incident scandalos! Un bărbat și-a dus soția în pădure și le-a cerut copiilor să o ucidă cu pietre

Caz șocant în Italia! Un bărbat și-a dus soția în pădure, iar acolo le-a cerut propriilor copii să o omoare cu pietre: „M-a trădat, ucideți-o!”. Metoda prin care italianul a cerut ca soția sa să fie ucisă este un medievală, în acele vremuri aceste practici discriminatorii fiind promovate de fundamentalismul religios.

Alexandra Costea,

Incident scandalos! Un bărbat și-a dus soția în pădure și le-a cerut copiilor să o ucidă cu pietre

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul a avut loc în urmă cu puțin timp lângă Roma, acolo unde un bărbat a fost trimis în judecată pentru maltratare după ce și-a dus soția într-o pădure și le-a cerut copiilor să arunce cu pietre în ea: „M-a trădat, ucideți-o!”.

Cei doi copii ai bărbatului, un băiat și o fată, au refuzat să-și lovească mama cu pietre și au început să plângă în hohote. Minorii i-au cerut bărbatului să aibă milă față de cea care le-a dat viață și să nu-i oblige să-i facă rău. Din fericire, tatăl s-a lăsat înduplecat de copii săi și le-a satisfăcut solicitarea.

Citește și: Cum a reușit un român să păcălească zeci de persoane pe șoselele din Italia: „Ni s-a părut disperat”

Imediat după ce a ajuns acasă, speriată pentru viața ei dar și pentru a copiilor săi, femeia și-a denunțat soțul pentru hărțuire și violență în familie, transmit jurnaliștii de la  Il Messaggero.

Chiar dacă nu avea dovezi, bărbatul era convins că soția îl înșela

Individul, extrem de gelos, a acuzat-o pe femeie că l-a înșelat și de-a lungul timpului îi controla telefonul și geanta, punându-i și pe cei mici să facă acest lucru.

Mai mult, femeii nu îi era permis să iasă din casă decât însoțită de cel puțin unul dintre cei doi copii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Incidentele de acest fel deveniseră o povară pentru întreaga familie. Bărbatul își obliga soția și copiii la perioade lungi fără mâncare, îndeosebi în timpul Postului Mare, „Quaresima” la italieni.

Citește și: Antonela a fost găsită moartă într-un râu din Italia. Românca care avea probleme de memorie fusese dată dispărută

Totodată, toți membrii familiei erau obligați să se roage de mai multe ori pe zi, dar totul a devenit de nesuportat atunci când i-a dus în pădure, cerând copiilor să-și ucidă mama cu pietre pentru o vină imaginară.

O „pedeapsă” pentru trădare, susține bărbatul, prevăzută de Vechiul Testament.

Ancheta este coordonată de procurorul Daniela Cento, care a solicitat și obținut rechizitoriul pentru bărbat sub acuzația de maltratare în familie.

Citește și: Despăgubiri uriașe pentru doi români al căror copil s-a stins din viță în Italia. Andrei a fost tratat după un diagnostic greșit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI