Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost reținut, iar victima va avea nevoie de 18-20 de zile de spitalizare.

Un bărbat din Alba şi-a agresat vecinul de 72 de ani

"La data de 19 iunie, un bărbat de 72 de ani, din comuna Mirăslău, a sesizat postul de poliţie cu privire la faptul că a fost agresat de către un vecin, i-au fost distruşi ochelarii, iar câinele acestuia l-a muşcat de picioare.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în seara zilei de 16 iunie, pe fondul unor discuţii contradictorii ce ar fi avut loc, pe stradă, între bărbatul de 72 de ani şi vecinul său, în vârstă de 48 de ani, acesta din urmă l-ar fi agresat, împrejurare în care i-ar fi distrus ochelarii, iar câinele acestuia, de rasă comună, l-ar fi muşcat de picioare, fără a fi asmuţit de către stăpânul său", se menţionează în comunicat.

Citește și: O încăierare cu peste 60 de persoane de naționalitate română a avut loc în Milano

Agresorul în vârstă de 48 de ani a fost reținut, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. 

Gest șocant al unui bărbat din Giurgiu: Și-a dat foc la casă, după care a intrat în curtea vecinilor și i-a luat la bătaie

Scene parcă desprinse din film la Giurgiu, unde un bărbat şi-a incendiat propria locuinţă, după care a intrat în curtea vecinilor și i-a luat la bătaie.

Citește și: Babi Minune a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost reținut. Cine este bărbatul care i-a făcut plângere manelistului

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bărbatul a fost reținut de polițiști și este acuzat de comiterea a cinci infracţiuni, printre care lovire, violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Incidentele au avut loc joi seară, în jurul orei 22:25, pe strada Bradului, din municipiul Giurgiu. O femeie a sunat la 112, unde și-a reclamat că vecinul care și-a incendiat casa, după care a intrat în curtea ei şi i-a agresat familia.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări s-a stabilit faptul că, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Giurgiu, folosindu-se de o brichetă şi un lichid inflamant (benzină), ar fi incendiat zidul exterior al imobilului în care locuieşte, apoi ar fi pătruns în curtea imobilului învecinat, şi, ulterior, ar fi agresat fizic un bărbat şi două femei ”, a transmis, sâmbătă, Poliţia judeţeană Giurgiu.

Citește și: Dublă tragedie în familia unei moldovence! Femeia a fost ucisă cu sânge rece de soț, care ulterior și-a pus capăt zilelor

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acesta a fost reținut vineri pentru 24 de ore și urmează ca sâmbătă să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si