Close sidebar
Close sidebar

Incident şocant în Brăila! Un tânăr drogat a intrat intenţionat cu maşina în mall, accidentând mai multe persoane

În urmă cu puţin timp, autorităţile au fost puse în alertă, după ce un individ a intrat cu maşina în uşile de acces de la Carrefour Vărsătura.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Din primele informaţii, se pare că există 5 victime, din care una mai grav. Unele surse susţin că individul s-ar fi certat cu un alt bărbat la Cazasu, l-ar fi înjunghiat, i-ar fi furat maşina şi ar fi gonit spre Carrefour, cu gândul de a face rău oamenilor nevinovaţi.

Alţi internauţi povestesc că individul s-ar afla sub influenţa drogurilor, însă numai analizele pot dovedi această ipoteză. Iată varianta IPJ Brăila: „Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localităţii Cazasu.

Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în nişte pietoni, şi-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reţinut”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

 

Sursa: Obiectiv Brăila

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI