Incidentul a avut loc miercuri seară. Tânăra de 20 de ani se afla în trenul care circula pe ruta Galaţi-Târgu Bujor și trebuia să coboare la stația Tulucești.

Citeste si: Cum a salvat complicele lui Gheorghe Dincă ancheta în cazul Caracal? DIICOT, la un pas să rateze toată ancheta dacă nu dovedește crima organizată

Citeste si: Complicele lui Dincă s-a dat singur de gol? Ce a spus bărbatul într-un interviu acordat la scurt timp după izbucnirea scandalului din Caracal!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu se știe de ce tânăra nu a coborât la timp. După ce trenul s-a pus în mișcare, tânăra disperată că nu s-a dat jos din tren când trebuia a luat decizia de a se arunca în timp ce acesta se afla în mers.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu face noi dezvăluiri! MARTOR din anturajul lui Dincă a vorbit: "Erau trei fete la fermă, era și Alexandra..."

Totul s-a petrecut la 300 de metri de gară.

Călătorii au sunat la 112, iar fata a fost transportată în stare critică la spital.
Potrivit polițiștilor de la Serviciul Teritorial al Poliției Transporturi în urma accidentului de la Tuluceşti a fost deschs un dosar penal.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si