Close sidebar
Close sidebar

Incident șocant în Galați. O tânără s-a aruncat dintr-un tren aflat în mers

O tânără a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a aruncat dintr-un tren care se afla în mers.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc miercuri seară. Tânăra de 20 de ani se afla în trenul care circula pe ruta Galaţi-Târgu Bujor și trebuia să coboare la stația Tulucești.

Citeste si: Cum a salvat complicele lui Gheorghe Dincă ancheta în cazul Caracal? DIICOT, la un pas să rateze toată ancheta dacă nu dovedește crima organizată

Citeste si: Complicele lui Dincă s-a dat singur de gol? Ce a spus bărbatul într-un interviu acordat la scurt timp după izbucnirea scandalului din Caracal!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nu se știe de ce tânăra nu a coborât la timp. După ce trenul s-a pus în mișcare, tânăra disperată că nu s-a dat jos din tren când trebuia a luat decizia de a se arunca în timp ce acesta se afla în mers.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu face noi dezvăluiri! MARTOR din anturajul lui Dincă a vorbit: "Erau trei fete la fermă, era și Alexandra..."

Totul s-a petrecut la 300 de metri de gară. Călătorii au sunat la 112, iar fata a fost transportată în stare critică la spital.
Potrivit polițiștilor de la Serviciul Teritorial al Poliției Transporturi în urma accidentului de la Tuluceşti a fost deschs un dosar penal.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI