Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara, in noaptea de duminica spre luni, politistii au fost sesizati de catre o femeie din localitate ca in timp ce desfasura activitati de taximetrie, a fost abordata de un client, care a solicitat sa il transporte in cartierul Hasdat.

”Ajunsi la destinatie, barbatul a lovit-o si a amenintat-o, cerandu-i sa il transporte pe un camp, in afara localitatii, unde, sub amenintare, a intretinut raporturi sexuale cu aceasta”, transmite IPJ Hunedoara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, iar in scurt timp, in urma cercetarilor efectuate, au reusit identificarea unui barbat de 41 de ani, din Hunedoara, banuit de comiterea faptelor.

Pe numele barbatului a fost emis mandat de aducere, iar politistii il cauta. In activitatile de cautare a fost implicat intreg colectivul Politiei Municipiului Hunedoara, dar si politisti de la alte subunitati din judet.

Barbatul cautat se numeste Batalan Petru (1.70 m), constitutie atletica, ten masliniu, este recidivist tot pentru fapte de viol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si