Close sidebar
Close sidebar

Incident socant in Hunedoara! O taximetrista a fost amenintata, batuta si violata de un client! Cine este agresorul!

O taximetrista din municipiul Hunedoara a sunat la numarul de urgente 112 pentru a anunta ca a fost amenintata, batuta si violata de un client al sau, politistii pornind in cautarea barbatului care este recidivist tot pentru infractiuni de viol.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara, in noaptea de duminica spre luni, politistii au fost sesizati de catre o femeie din localitate ca in timp ce desfasura activitati de taximetrie, a fost abordata de un client, care a solicitat sa il transporte in cartierul Hasdat.

”Ajunsi la destinatie, barbatul a lovit-o si a amenintat-o, cerandu-i sa il transporte pe un camp, in afara localitatii, unde, sub amenintare, a intretinut raporturi sexuale cu aceasta”, transmite IPJ Hunedoara.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, iar in scurt timp, in urma cercetarilor efectuate, au reusit identificarea unui barbat de 41 de ani, din Hunedoara, banuit de comiterea faptelor.

Pe numele barbatului a fost emis mandat de aducere, iar politistii il cauta. In activitatile de cautare a fost implicat intreg colectivul Politiei Municipiului Hunedoara, dar si politisti de la alte subunitati din judet.

Barbatul cautat se numeste Batalan Petru (1.70 m), constitutie atletica, ten masliniu, este recidivist tot pentru fapte de viol.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI