Un bătrân în vârstă de 87 de ani, nevăzător, a decedat după ce casa i-a luat foc. Evenimentul a avut loc în localitatea Coşca din judeţul Vaslui.

Pompierii s-au chinuit mai mult de o oră să stingă flăcările

Intervenția pompierilor de a stinge flăcările a fost una de durată, de mai bine de o oră. Din păcate, pompierii și medicii nu au reușit să îl salveze pe bătrânul nevăzător, potrivit Antena3.ro

Potrivit primelor informații, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui coș de fum defect.

"Detașamentul de pompieri Vaslui și Punctul de Lucru Ivănești au intervenit cu patru autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Coșca, comuna Ivănești.

Încă de la primul apel la numărul unic pentru situații de urgență, 112, s-a formulat supoziția că în incendiu ar fi fost surprinsă și o persoană.

La fața locului a intervenit și SVSU Ivănești, accesul tuturor autospecialelor fiind dificil în zona în care era amplasată casa cuprinsă de flăcări.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. În interiorul locuinței a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 87 ani. Victima era un bărbat nevăzător, imobilizat la pat.

După mai bine de o oră și jumătate de muncă, incendiul a fost lichidat, locuința fiind distrusă în proporție de peste 80%.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum defect, necurățat și neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere",

a transmis ISU Vaslui.

Citește și: VIDEO- Controale efectuate după incendiul de la hostelul din Capitală. Clădirea nu avea autorizație de securitate la incendiu

Incendiu puternic în gara din Cluj-Napoca, provocat de un om fără adăpost

Duminică, 7 ianuarie, un incendiu violent a izbucnit în gara din Cluj-Napoca. Acolo au ars două vagoane ale unui tren.

Incendiul ar fi fost provocat de un bărbat de 40 de ani, fără adăpost, care ar fi aprins focul într-un vagon, pentru a se încălzi.

În acest caz, incendiul s-a extins cu rapiditate către un alt vagon.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De asemenea, până când pompierii au reușit să stingă flăcările, a durat câteva ore. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care au cuprins două vagoane staționate în Gara Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, care acționează în prezent pentru stingerea flăcărilor, ce se manifestă în două vagoane dintr-o garnitura dezafectată, garată pe o linie adiacentă din Gara Cluj-Napoca.

O persoană este consultată la fața locului de către un echipaj SAJ și urmează să fie stabilit dacă se impune transportul la spital. Totodată, prin dispeceratul comun din cadrul ISU Cluj, a fost anunțată compania națională de căi ferate pentru a se opri alimentarea cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si