Un incident șocant a avut loc în satul Corocăiești, comuna Verești, din județul Suceava. 

Un bărbat ar fi profanat mormântul unei persoane recet îngropate. Acesta ar fi mărturisit că cel îngropat, pe care îl considera "fratele" său, i-ar fi apărut în vis, oferindu-i credință că ar fi, de fapt, în viață.

A profanat mormântul fratelui în urma unui vis 

În satul Corocăiești, comuna Verești, din județul Suceava, oamenii s-au confruntat cu un incident șocant.

Un bărbat ar fi profanat un mormânt, iar motivul este tulburător.

pamant

Foto simbol- pământ

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbatul care a comis infracțiunea de profanare a mormintelor ar fi mărturisit că cel îngropat i-a apărut în vis. Potrivit mărturiei acestuia, decedatul era ca un "frate" pentru el. Frăția celor doi nu s-ar datora legăturilor de sânge, ci legăturilor spirituale dintre aceștia, cei doi fiind simpatizanții aceluiași cult.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit informațiilor transmise de presa locală m.monitorulsv.ro, incidentul șocant a avut loc în dimineața zilei de marți, 2 aprilie 2024. Cel care a alertat autoritățile a fost preotul din sat, anunțat, la rândul lui, de familia decedatului.

masina de politie

Incident șocant într-o comună din România. Un bărbat ar fi profanat mormântul "fratelui" pentru că i-a apărut în vis

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că în timp ce se aflau la cimitir, familia a observat cum mormântul a fost săpat, iar capacul sicriului deschis. Speriați, oamenii au mers la parohie și l-au înștiințat pe preot, care, văzând cele întâmplate a alertat poliția.

Citește și: Sebastian Olariu, tânărul ucis în tragedia de la 2 Mai, ar fi împlinit astăzi 22 de ani. Părinții lui sunt sfâșiați de durere: „Tot timpul o sărbătorea. Aveam viața perfectă, copiii perfecți”

Bărbatul care a profanat moârmâtul decedatului și-ar fi recunocut fapta. În vârstă de 45 de ani, bărbatul ar fi povestit poliției cum, prin intermediul unui vis, persoana decedată, "fratele", i-ar fi transmis un mesaj cum că ar fi în viață.

Fără a sta pe gânduri, bărbatul a mers și a dezgropat mormântul decedatului.

Conform informațiilor transmise de m.monitorulsv.ro, bărbatul care a săvârșit infracțiunea de cadavre sau morminte ar fi fost internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si