Nimeni nu se astepta la asa ceva, iar acum comunitatea s-a impartit in doua. O parte din localnici spun ca preotul a facut ce trebuia, iar alta parte il condamna pe slujitorul Domnului pentru cruzimea de care a dat dovada. Preotul a omorat doi caini.

"In urma sesizarii facute de catre un localnic, politistii au deschis un dosar penal pentru uz de arma fara drept si uciderea animalelor cu intentie fara drept. Cercetarile in acest caz continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Adina Lupu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi (IPJ).

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

" Preotul are arma... A impuscat doi caini din cate se aude. Acum eu nu ma pricep daca are sau nu voie, totusi din cate am auzit ca ar fi fost la el pe proprietate. Se mai aud impuscaturi, dar nu stiu daca vin sau nu de la el. Oricum la noi in zona sunt adusi caini si pisici de prin alte parti si sunt lasate aici. Eu zic ca preotul a facut foarte bine, la mine am gasit in curte caini vagabonzi.

E plin de javre peste tot. Nu mai poti lasa o pasare libera", a spus o localnica.

Citeste mai mult pe bzi.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si