Close sidebar
Close sidebar

Incident socant la Iasi! Imediat dupa slujba, un preot a luat arma si a tras. A executat doua "javre", ziua in amiaza mare

Situatie incredibila la Iasi! Un preot a pus mana pe o pusca de vanatoare si a tras imediat dupa ce a iesit de la slujba. Politistii i-au ridicat arma de foc si au intocmit un dosar penal.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nimeni nu se astepta la asa ceva, iar acum comunitatea s-a impartit in doua. O parte din localnici spun ca preotul a facut ce trebuia, iar alta parte il condamna pe slujitorul Domnului pentru cruzimea de care a dat dovada. Preotul a omorat doi caini.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"In urma sesizarii facute de catre un localnic, politistii au deschis un dosar penal pentru uz de arma fara drept si uciderea animalelor cu intentie fara drept.

Cercetarile in acest caz continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Adina Lupu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi (IPJ).

" Preotul are arma... A impuscat doi caini din cate se aude. Acum eu nu ma pricep daca are sau nu voie, totusi din cate am auzit ca ar fi fost la el pe proprietate. Se mai aud impuscaturi, dar nu stiu daca vin sau nu de la el.

Oricum la noi in zona sunt adusi caini si pisici de prin alte parti si sunt lasate aici. Eu zic ca preotul a facut foarte bine, la mine am gasit in curte caini vagabonzi. E plin de javre peste tot. Nu mai poti lasa o pasare libera", a spus o localnica.

Citeste mai mult pe bzi.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI