În timp ce oamenii își plângeau mortul tavanul casei stătea să se prăbușească. Norocul a făcut că oamenii care se aflau în preajmă au reușit să scoată la timp coșciugul înainte ca tavanul să se prăbușească peste mort.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Păușești, sat Văleni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit ISU Vâlcea au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de circa 60 mp; materiale combustibile, de asemenea, s-a prăbușit tavanul. Proprietara, în vârsta de 70 de ani, și o altă femeie, în vârstă de 52 de ani, au suferit atacuri de panică. Proprietara a fost transportată la spital.

Nu se cunoaşte cauza pentru care a ars casa, dar incendiul ar fi putut izbucni de la coşul necurăţat de funingine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si