Close sidebar
Close sidebar

Incident șocant la Săptămâna Modei. A murit pe scenă

Manechinul Tales Soares a murit după ce a căzut pe podium, la una dintre prezentările programate sâmbătă la Săptămâna modei de la Sao Paulo, Brazilia, potrivit apnews.com.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Într-un comunicat emis de organizatori se arată că lui Tales Soares i s-a făcut rău pe podium, unde avea loc o prezentare a casei de modă Ocksa. Tânărului brazilian i s-a acordat primul ajutor pe podium, după care a fost transportat la spital, unde a fost pronunţat decesul, scrie Mediafax. 

Organizatorii nu au oferit detalii despre cauza decesului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Publicaţia Daily Folha de S. Paulo a scris că Soares s-a împiedicat de un şiret de la încălţămintea pe care o purta şi a căzut. Potrivit publicaţiei, persoane din public au crezut că momentul face parte din prezentare.

Tales Soares, care făcea parte dintre manechinele agenţiei de modelling Base MGT, avea 26 de ani.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI