Polițiștii s-au deplasat la depozitul din Mogoșoaia și au reușit să îl identifice pe bărbatul care a cauzat problemele. Oamenii legii au reușit să îl imobilizeze, după ce atacatorul a reușit să își rănească colegul de muncă dar și pe unul dintre agenții Poliției.

Incidentul a avut loc vineri, 13 mai, în jurul orei 13:00.

Citeste si: Șase persoane au fost reținute în urma unui conflict cu bâte

Comunicatul IPJ Ilfov

„La data de 13 mai a.c. în jurul orei 13: 22 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, un angajat al unui depozit din Mogoșoaia amenință cu un cuțitul pe un alt angajat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Buftea, care au identificat agresorul, acesta având asupra sa 2 obiecte tăietor ascuțite.

Polițiștii au reușit imobilizarea bărbatului agresiv.

Citeste si: Polițiștii din Capitală au dat amenzi usturătoare pentru cei care au animale de companie și nu respectă obligațiile

În timpul procedurii de imobilizare a agresorului, atât victima cât și unul din polițiști au fost răniti ușor, echipajul medical prezent la fața locului acordându-le îngrijiri de specialitate.

La acest moment polițiștii desfășoară activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov. 

Citeste si: Un poliţist din Constanța a fost trimis în judecată de DNA. Bărbatul a înlocuit aproape 15 kilograme de bijuterii ridicate în urma unei percheziţii

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si