Un incident șocant s-a petrecut pe o plajă din Năvodari. O femeie a mușcat un băiețel care ar fi stropit-o cu apă, în timp ce aceasta își făcea poze. Totul s-ar fi petrecut sub ochii tatălui copilului.

Copil atacat pe plajă, de o femeie. Ce spune mama băiatului:

"Copilul se juca și, deodată, soțul a văzut-o pe doamna că aleargă spre el.

În prima fază, el s-a ridicat, a crezut că totul este într-o joacă, doamna mai are vreun copil și se joacă împreună, apoi și-a dat seama că este ceva mult mai grav. Cel mic a început să țipe, să urle, n-a putut să-l prindă, l-a agățat cu ghearele, l-a zgâriat și pe spate și pe față, l-a trântit în nisip și acolo, când l-a trântit în nisip l-a mușcat, unde s-a format o echimoză pe loc", a declarat, pentru Știrile Kanal D, mama copilului.

Părinții au fost cei care au sunat la 112, însă scandalul nu s-ar fi oprit aici.

Mama băiatului spune că acum copilul e speriat și va merge la psiholog

Mama: Din anturajul dânsei a venit un domn la mine să mă amenințe că nu am voie să filmez, n-am voie să o fotografiez și să las imediat camera jos. În acel moment am simțit și eu frică, m-am simțit amenințată.

Ajunși la fața locului, agenții de poliție au legitimat-o pe femeie, iar mai apoi ar fi plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, spun părinții copilului, care cer dreptate.

"Ne-am întors cu cel mic în seara aceea. A dormit în mașină și vreau să zic că țipa, nu, nu, nu din somn. Deci pentru el clar e o traumă subconștient. Eu trebuie să mă duc să consult un psiholog, să poată să discute cu el, pentru că e destul de închis, nu vrea să vorbească"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

 

Citește și: Gheorghe Turda, nuntă cu peripeții! Interpretul a dezvăluit prin ce a trecut: „M-a amenințat”

Incidentul șocant s-ar fi petrecut după ce copilul ar fi stropit-o pe femeie cu apă, în timp ce își făcea poze. Furioasă pe gestul micuțului, femeia a încercat să îl mustreze, dar acesta ar fi luat-o la fugă.

Conform aceleiași surse, femeia a început să îl alerge, iar când l-a prins, l-ar fi zgâriat și mușcat de mână.

Totul s-ar fi petrecut sub ochii tatălui celui mic, care a alertat imediat autoritățile.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Citește și: Trei frați, bătălie în instanță pentru afacerea de milioane a familiei. Decizia surprinzătoare a judecătorului, după ce tatăl lor a modificat testamentul înainte de a muri

 

Ca urmare a faptei comise, femeia s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe.

Ce au transmis autoritățile?

„La data de 30 iunie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați de un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plajă, de o femeie necunoscută.  În scurt timp polițiștii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani”, se arată în comunicatul transmis de  IPJ Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si