Un copil de doi ani a avut parte de clipe cumplite! Micuțul a fost abuzat de părinții săi în Germania. După bătăile la care a fost supus, copilul este în stare gravă. El a fost operat, deoarece a suferit o fractură de piramidă nazală. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

O rudă a familiei a filmat scenele de violență

Un nepot al bărbatului care ar locui tot în Germania ar fi fost cel care l-a filmat pe băieţel plin de vânătăi şi ar fi anunţat apoi rudele din ţară.

Mai departe, ele au sunat de urgență autoritățile.

Acum, părinţii săi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile prin decizia magistraţilor de la Judecătoria Carei. Anchetatorii au stabilit că acesta era bătut cu pumnii, cu cablul de la prelungitor, era legat cu bandă adeviză la gură, iar mai apoi pus să stea închis într-un geamantan.

”Cei doi inculpaţi, părinţii minorului T.C.A. în vârstă de doi ani, sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului întrucât între lunile mai 2023 – decembrie 2023 au exercitat acţiuni abuzive şi imorale asupra copilului lor, prin acestea punând în primejdie gravă dezvoltarea fizică şi morală a minorului. Actele de agresiune au fost loc în Germania”, au afirmat procurorii.

Copil bătut părinți

Un copil de doi ani a fost bătut și băgat într-un geamantan de părinții săi.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Ce sumă record au cerut părinții Sharei de la tânărul în casa căruia a murit fiica lor

Părinții copilului, de 29 respectiv 37 de ani au fost prezenți în fața magistraților

Abia pe data de 17 decembrie, copilul a fost preluat de autorităţile statului, pe numele părinților fiind emise mandate de aducere.  Atunci, cuplul se întorcea în România pentru a petrece sărăbătorile de iarnă prin prin vama Urziceni, județul Satu Mare.

Cel mic avea multiple leziuni pe corp, așadar polițiștii au sesizat de urgență și Protecţia Copilului. 

„Minorul de 2 ani ar fi fost agresat fizic de părinţii săi, fiindu-i pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală”, au declarat reprezentanții IPJ Satu Mare.

Copilul bătut părinți

Doi părinți și-au bătut copilul de doi ani crunt.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Intervenție contra cronometru la căminul unui liceu din județul Harghita! Un copil este prins sub dărâmături

În faţa magistraţilor cei doi ar fi dat vina unul pe altul pentru vânătăile de pe corpul copilului lor.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Nu sunt vinovat eu de nimic. Întrebați-o pe nevasta mea”,  a fost declarația bărbatului, conform ProTV.

Acum, atât copilul de doi ani, cât și fratele lui mai mare sunt în grija unor asistenţi maternali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si