Ziua Drapelului a fost sarbatorita in toata tara, iar politicienii nu puteau sa lipseasca de la aceste ceremonii. La Vaslui s-a consemnat o scena ridicola, cu Ana Birchall in rol principal, deputat PSD, care va candida la toamna pe listele organizatiei judetene. Ea s-a asezat in genunchi atunci cand a trebuit sa sarute steagul, dar pozitia complicata i-a jucat o festa, un picior iesindu-i din pantoful cu toc.

“A inceput goana politicienilor dupa voturi pentru alegerile parlamentare din toamna. Cel mai patetic moment a apartinut deputatei PSD din colegiul Zorleni, Ana Birchall, care spera ca va prinde un loc eligibil, in toamna, pe listele organizatiei judetene Vaslui, la Camera Deputatilor. In timp ce toti oficialii si colegii de Parlament au avut o atitudine demna si au sarutat drapelul national in liniste, Birchall s-a pus in genunchi, cu ochii in lacrimi, pentru a saruta drapelul national”, scrie ziarul Vremea Noua din Vaslui.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

“Vasluienii au cascat ochii la pozitia doamnei deputat, careia, de emotie, aproape ca i-au sarit pantofii din picioare. Restul oficialitatilor au sarutat drapelul, cu evlavie si respect, fara astfel de manifestari desantate", a mai scris ziarul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si