Close sidebar
Close sidebar

Incident stanjenitor la ceremonia dedicata Zilei Drapelului de la Vaslui. Deputatul Ana Birchall s-a asezat in genunchi in fata steagului, dar i-au sarit pantofii din picioare!

Ana Birchall, deputat PSD, a participat la Vaslui la o ceremonie dedicata Zilei Drapelului.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Ziua Drapelului a fost sarbatorita in toata tara, iar politicienii nu puteau sa lipseasca de la aceste ceremonii. La Vaslui s-a consemnat o scena ridicola, cu Ana Birchall in rol principal, deputat PSD, care va candida la toamna pe listele organizatiei judetene. Ea s-a asezat in genunchi atunci cand a trebuit sa sarute steagul, dar pozitia complicata i-a jucat o festa, un picior iesindu-i din pantoful cu toc.

“A inceput goana politicienilor dupa voturi pentru alegerile parlamentare din toamna. Cel mai patetic moment a apartinut deputatei PSD din colegiul Zorleni, Ana Birchall, care spera ca va prinde un loc eligibil, in toamna, pe listele organizatiei judetene Vaslui, la Camera Deputatilor. In timp ce toti oficialii si colegii de Parlament au avut o atitudine demna si au sarutat drapelul national in liniste, Birchall s-a pus in genunchi, cu ochii in lacrimi, pentru a saruta drapelul national”, scrie ziarul Vremea Noua din Vaslui.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

“Vasluienii au cascat ochii la pozitia doamnei deputat, careia, de emotie, aproape ca i-au sarit pantofii din picioare. Restul oficialitatilor au sarutat drapelul, cu evlavie si respect, fara astfel de manifestari desantate", a mai scris ziarul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI