Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani, un echipaj SMURD a intervenit duminica seara pentru a prelua o fata in varsta de 13 ani, care a cazut de la mansarda unui bloc cu patru etaje, situat pe strada Grivitei din municipiul Botosani, potrivit Ziarul de Iasi.

In urma caderii, fata a suferit multiple traumatisme, aflandu-se in stare critica.

Ea a fost transportata la un spital din Iasi. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs incidentul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit primelor informatii din presa locala, fata ar fi recurs la acest gest in scop suicidal, in urma unor certuri in familie, informeaza botosaninews.ro  In cadere, fata a aterizat de o bucata de beton la etajul unu, suferind traumatisme severe la nivelul fetei, bazinului si membrelor inferioare.


 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si