Incident șocant în Capitală! Marți, 23 aprilie, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe un pasaj, situat în Sectorul 1, scrie Stiripesurse.

Care este acum starea bărbatului?

Bărbatului i s-ar fi făcut rău, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut peste balustradă.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani. Un echipaj de prim-ajutor a încercat să-i acorde victimei primele îngrijiri medicale, în cele din urmă, acesta fiind transportat la spital, în stare conștientă, pentru investigații suplimentare.

”Din primele cercetări, s-a stabilit că, în timp ce bărbatul se afla deasupra pasajului, a acuzat o stare de rău, moment în care s-ar fi dezechilibrat şi a căzut peste balustradă”, au precizat poliţiştii.

Bărbat căzut pasaj București

Imagine reprezentativă pentru o ambulanță.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Citește și: Un copil de 8 ani și-a găsit sfârșitul într-un apartament din Ploiești, după ce un incendiu a izbucnit. Tatăl său ar fi fost plecat la biserică

Acum, cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Supraviețuire miraculoasă, după ce a căzut într-o fântână adâncă, de peste 10 metri

Miracol în satul Iaz, din comuna Dornești, județul Suceava. Un incident similar a avut loc acolo, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani a supraviețuit după ce ar fi căzut într-o fântână, notează  observatornews.ro. Autoritățile l-ar fi găsit acolo în stare conștientă și cooperantă.

Bărbat căzut pasaj București

Imagine reprezentativă pentru o ambulanță.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Caz straniu! Un pacient a încetat din viață, după 613 zile de contaminare cu Covid-19. Ce spun specialiștii?

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială de intervenție și o ambulantă SMURD.

”Cu ajutorul echipamentelor specifice, forţele de intervenţie au acţionat pentru scoaterea unei femei din fântâna adâncă de 10 metri, cu diametrul de 90 de centimetri. Femeia în vârstă de 53 de ani, conştientă, a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la compartimentul de primiri urgenţe Târgu Neamţ”, se arată în comunicatul transmis de ISU Neamț.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si