Au fost scene teribile duminică, 21 ianuarie în Piteși! În jurul orei 14:00, un bărbat ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe Bulevardul Petrochimiștilor din municipiul Pitești.

Acum acesta este căutat de polițiști, care cer ajutorul cetățenilor în acest caz!

Agresată autobuz Pitești

Imagini cu tânăra care a fost aruncată din autobuz în Pitești.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Cine e doctorița care a fost găsită inconștientă într-o pădure din Bragadiru? În jurul Mihaelei au fost descoperite mai multe pastile

Filmul agresiunii din autobuz

Înainte de a fi agresată, tânărul ar fi împins-o pe fată dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alți patru tineri care îl însoțeau, determinând căderea acesteia. Tot atunci, fata a amenințat că v-a sunat la poliție.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Deși au fost efectuate verificări în imediata proximitate a locului faptei, precum și la liceele din zonă, împrejurări în care cei în cauză aveau posibilitatea de a lua la cunoștință că se efectuează verificări pentru clarificarea situației de fapt, tinerii implicați nu s-au prezentat la sediul poliției. Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini, să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009", a transmis IPJ Argeș.

Agresată autobuz Pitești

Ea este tânăra agresată din Pitești.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Cine e femeia condamnată la închisoare pentru propagandă teroristă? Florentina a mai fost acuzată în trecut de fapte similare

Întregul moment terifiant a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe filmare se aude cum mai mulți pasageri din autobuz de amuză de cele întâmplate, însă nimeni nu intervine.

Profesoară din Vaslui, agresată de soț în fața școlii

Un alt incident teribil a avut loc joi, în comuna vasluiană Banca. O profesoară a fost agresată de soț în fața școlii, martorii fiind copiii, dar și trecătorii de pe stradă.

“El i-a cerut telefonul, ea nu a vrut să i-l dea și a încercat să i-l ia cu forța. A lovit-o și a tras de ea până i-a luat geanta și apoi telefonul”, a povestit un vecin pentru Vremea Nouă. Martorii au sunat imediat la 112, însă bărbatul a plecat înainte, el susținând că totul a fost doar o ceartă de familie.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru bărbat, care acum nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 mp de soția sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si