Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Incident teribil: Patronul unui magazin și-a ucis mama, bolnavă de Covid-19, apoi s-a sinucis

Crima a fost produsă de către un patron de magazin din comuna Gura Şuţii, județul Dâmbovița. Acesta şi-a ucis mama, bolnavă de Covid şi apoi s-a spânzurat. Bărbatul, spun anchetatorii, a lăsat şi un bilet în care şi-a justifiact gestul macabru.

Andreea Bolocan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Criminalul era în vârstă de 46 de ani, iar teribila crimă s-a produs în satul Sperieţeni, din comuna dâmboviţeană Gura Şuţii. Bărbatul a vrut să îi curme într-un mod brutal suferinţa mamei sale, infectată cu noul coronavirus și a omorât-o cu toporul.

A lăsat un bilet de adio înainte să se sinucidă

Se pare că bărbatul s-a spânzurat, nu înainte de a lăsa un bilet pentru anchetatori în care şi-a justificat gestul. Fapta bărbatului i-a lăsat mască pe săteni.  

Femeia care a fost ucisă de către fiul său era în vârstă de 69 de ani, aşa că a pus mâna pe topor. 

Citeste si: Deținuții stau la coadă pentru a primi vaccinul anti-COVID. Rata de vaccinare a depășit 70%

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Era vânzatoarea noastră de la magazin, dar nu puteam să ne dăm seama că se întâmplă aşa ceva. S-a auzit că ea e moartă în casă, că băiatul s-a spânzurat. Unde, nu ştiu, că noi fuserăm de vale la Biserică. El era un băiat de milioane, Am zis că pic jos când am auzit”, ne-a spus o femeie din sat.  

„Să vedem ce spune şi autopsia, ce spun organele competente, nu putem noi să ne pronunţăm.

Era o femeie deosebită, a avut magazin în sat, a fost iubită de toată lumea. Băiatul era foarte tăcut, nu ştiu de ce a ajuns în situaţia asta. Bine că nu s-a mai însurat, că o omora şi pe nevastă. Săptămâna trecută a băgat gazele, a renovat aici, s-au mutat că ei au stat mai la vale în sat”, povesteşte un sătean.  

Citeste si: Femeie condamnată la 9 ani de închisoare cu executare după ce a lovit un poliţist pe motocicletă

Ucigașul avea o stare materială bună

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI