UPDATE. Polițiștii din București l-au prins pe agresorul care a înjunghiat astăzi un elev în fața Liceului Iuliu Maniu din București. 

Un incident teribil a avut loc miercuri în Capitală, în jurul orei 13:00! Un elev în vârstă de 16 ani a fost înjunghiat în plină zi cu baioneta, în fața Liceului Iuliu Maniu din București,sectorul 6, acolo unde învăța. Băiatul era elev în clasa a X-a.

Cine l-ar fi înjunghiat pe tânăr?

Atacatorul ar fi fost un adolescent de vârstă cu băiatul rănit, informează Antena 3 CNN. Motivul pentru care ar fi apelat la gestul teribil ar fi fost un conflict mai vechi iscat intre ei, iar directoarea ar fi fost cea care a și sunat la 112, după ce a văzut scenele de coșmar.

Citește și: Gest șocant din partea tatălui elevei ucise în Gradina Botanică din Craiova! Mama Melisei a leșinat la în sala de judecată

În fața liceului au venit de urgență polițiștii, dar și ambulanța, care l-a preluat imediat pe elev. Acesta ar urma să fie acum operat. Din fericire, el ar fi suferit răni minore la nivelul antebrațului și ar fi în afara oricărui pericol.

În tot acest timp, adolescentul care ar fi vinovat s-ar fi făcut nevăzut. Cu toate astea, el a fost rapid prinși de oamenii legii, care s-au ajutat de camerele de supraveghere din zonă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Înjunghiat liceu București

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

”Astăzi, 3 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 21 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 13.00, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei instituții de învățământ, din Sectorul 6, ar fi fost agresat fizic.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul secției, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un elev, în vârstă de 16 ani. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că victima ar fi avut un conflict spontan cu patru minori, din afara unității de învățământ. Ulterior, acesta ar fi fost agresat fizic de unul dintre minori, cu un obiect tăietor-înțepător. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, elevul fiind transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, polițiștii au depistat la scurt timp trei minori implicați în eveniment, iar cu sprijinul colegilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, a fost depistat încă un minor implicat, aceștia fiind conduși la sediul secției pentru audieri”, se arată în comunicatul polițiștilor.

Înjunghiat liceu București

Imagine reprezentativă pentru un tânăr încătușat.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Ultima conversație dintre Maria, gravida decedată după 24 de ore de la internarea în maternitate, și mama sa. Ce i-a spus tânăra chiar de pe patul de spital? ,,Mămică, sunt la spital, mi s-au uscat buzele, nu mai pot!''

Acum, oamenii legii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili detaliile care au dus la o asemenea faptă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si