”Din informaţiile preliminare ar fi vorba despre o posibilă persoană căzută în râul Mureş ”, a arătat sursa citată.

La intervenţie au fost alocate o autospecială cu apă şi spumă, o autospecială de scafandri, o barcă pneumatică şi un echipaj de prim-ajutor.

Incident grav în județul Mureș. 4 persoane au murit, după ce au căzut într-o fosă septică

Un incident cumplit s-a petrecut, în iulie, într-o localitate din județul Mureș. Doi bărbaţi şi o femeie au murit, după ce au căzut într-o fosă septică. La fața locului au intervenit  Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, Punctul de Lucru Sovata, SVSU Sovata și Staţia de Pompieri Miercurea Nirajului.

Citește și: DNA: Contabila unei primării din Argeș, arestată după o delapidare de 2 milioane lei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fosele septice sunt acele rezervoare etanșe subterane în care se colectează apa menajeră produsă în gospodării. De regulă, sunt utilizate la sate și în comunele unde nu există rețea de canalizare, cum este Chiajna, zonă plină de ansamburi rezidențiale.

Citește și: Bărbatul de 83 de ani din Argeș care a lovit un biciclist și apoi a accidentat mortal doi pietoni a fost reținut

Printre victime se află primarul unei localități și fiica acestuia, amândoi au murit încercând să salveze o persoană căzută în fosa septică. Numărul victimelor se ridică la 3, iar o a patra persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Elicopterul SMURD a intervenit la fața locului

Trei bărbaţi şi o femeie au căzut într-o fosă septică din localitatea Sărăţeni, județul Mureș, echipajele ajunse la faţa locului reuşind să scoată victimele. Medicii aplică manevrele specifice de resuscitare. ISU Mureș a dislocat următoarele forţe: trei ambulanţe, două B2, un C1, elicopter SMURD, un echipaj SAJ, un buldoexcavator, un container MULTIRISC şi un echipaj alpinist.

Citește și: Autospecială a ISU Harghita, implicată în accident. Doi pompieri au fost răniți

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si